Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@18:00:23 GMT

تراکتور _ پرسپولیس/ تقابل قرمز ها در تبریز

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۳۰۶۳

تراکتور _ پرسپولیس/ تقابل قرمز ها در تبریز

تیم فوتبال تراکتور در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال به مصاف پرسپولیس می رود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، تیم فوتبال تراکتور امروز پنجشنبه _ ۱۶ بهمن ماه _ در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۵ در ورزشگاه یادگار امام میزبان تیم فوتبال پرسپولیس است.

دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس

ورزشگاه: یادگار امام

داوران: مهدی سید علی، محمدرضا ابوالفضلی، مهدی عالیقدر و حمیدرضا کنعانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمک داوران اضافه: محمدرضا اکبریان و محمد حسین ترابیان.

ناظر: فریدون اصفهانیان

آخرین دیدار: پرسپولیس ۲ _ ۰ تراکتور

تیم فوتبال تراکتور هفته گذشته بازی را با نتیجه یک بر صفر به آلومینیوم اراک در تبریز وا گذار کرد تا با ۱۹ امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به فولاد در رده پنجم جدول قرار بگیرد. امتیازات تیم‌های چهارم تا یازدهم به هم نزدیک است که اگر تراکتور موفق شود پرسپولیس را شکست دهد ۲۲ امتیازه خواهد شد و در صورت عدم نتیجه گیری تیم‌های بالاسری خود تا رتبه دوم هم می‌تواند صعود کند، اما اگر بازی را ببازد یا به تساوی رضایت دهد امکان دارد تا رده یازدهم جدول هم پایین بیاید.

شاگردان شجاعی می‌دانند برای اینکه از کورس قهرمانی در این فصل دور نمانند به پیروزی در این دیدار احتیاج زیادی دارند. این تیم مقابل پرسپولیس سعید مهری به دلیل محرومیت و حمید بوحمدان را به خاطر چهار کارته بودن در اختیار ندارد.

شاگردان یحیی به دنبال دومین پیروزی متوالی در تبریز

تیم فوتبال پرسپولیس چهار پیروزی، شش تساوی و یک باخت به دست آورده که با ۱۸ امتیاز و دو بازی کمتر نسبت به سایر تیم‌ها در رده پنجم جدول قرار گرفته است. این تیم اگر بتواند تراکتور ار شکست دهد ۲۱ امتیازه خواهد شد و تا رده چهارم جدول صعود خواهد کرد، اما اگر بازی خود را ببازد یا تساوی کند به دلیل نزدیکی امتیازات در جدول امکان سقوط به رده‌های پایین جدول را دارد. شاگردان یحیی از این شانس برخوردار هستند که اگر بازی خود را هم واگذار کنند در دو مسابقه عقب افتاده می‌توانند با پیروزی این نتیجه را جبران کنند.

تراکتور و پرسپولیس سال گذشته دو بار رو در روی یک دیگر قرار گرفتند که در بازی رفت تراکتور با نتیجه یک بر صفر پرسپولیس را شکست داد و در بازی برگشت پرسپولیس با نتیجه دو بر صفر تراکتور را از پیش رو برداشت.

کد خبر 472873

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تیم فوتبال تراکتورسازی باشگاه تراکتورسازی تراکتور تبریز تراکتور سرمربی تراکتور طرفداران تراکتور تیم فوتبال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس پرسپولیس لیگ برتر فوتبال تبریز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تیم فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم خرمائی: خط قرمز کجاست؟ دست‌کم وقتی درباره جنگ غزه صحبت می‌کنیم، نمی‌دانیم جامعه جهانی یا حداقل آمریکا از «کدام لحظه» به بعد، تجاوز از چه «رقمی» را خط قرمز ملاحظات خود تلقی می‌کنند.

این را می‌گویم؛ چراکه ظاهراً، لحظه تصرف بخش فلسطینی گذرگاه رفح به دست اسرائیل و عبور شمار کشته‌شدگان غزه از مرز ۳۴ هزار و ۷۰۰ نفر، آن‌قدر برای کاخ سفید مهم نیست که آن را عبور از خط قرمز به‌حساب بیاورد.

از روایت دو مقام آمریکایی برای وبگاه «آکسیوس» این‌طور برمی‌آید که در باور «جو بایدن»، عملیات اسرائیل برای اشغال گذرگاه رفح، با آن اقدامی که می‌تواند به‌مثابه عبور از آستانه تحمل رئیس‌جمهور آمریکا تلقی شود و سیاست او در قبال جنگ غزه را تغییر دهد، فاصله زیادی دارد؟

البته آنها نگفتند که ۳۴ هزار و ۷۳۵ کشته باید به چه رقمی برسد که در ذهن سکان‌دار کاخ سفید، آن فاصله مجازی را پر کند؟

یک سوءظن منطقی

از دیروز صبح که اسرائیل، بعد از دستور به ساکنان شرق رفح برای تخلیه منطقه، بخش فلسطینی گذرگاه را تصرف کرد، یک عبارت مشخص در بیانیه‌های طرف صهیونیستی، کلیدواژه شد: «عملیات محدود و هدفمند»

همان عبارت با لحنی دیگر به بیانیه‌های طرف آمریکایی نیز راه یافت: حمله تازه اسرائیل به رفح، «عملیات بزرگی نیست».

اکنون که به گذشته نه‌چندان دور نگاه می‌کنم، می‌بینم این عبارت کلیدی بدون حساب‌وکتاب وارد ادبیات دو طرف نشده و ردش را که بگیریم به این فرضیه می‌رسیم که اقدام روز گذشته ارتش اسرائیل در تصرف گذرگاه رفح، از پیش طراحی‌شده و با مشورت واشینگتن انجام شده است.

اگر برنامه‌ریزی‌شده نبود، چرا «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یک هفته قبل، خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت: «یک عملیات بزرگ» در رفح به رابطه واشینگتن-تل‌آویو لطمه می‌زند.

از آن گذشته، آمریکا فقط با «نحوه اجرای عملیات رفح» مشکل دارد یا به قول «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «واضح گفته‌ایم که شیوه انجام عملیات در رفح، سیاست آمریکا علیه جنگ غزه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.»

اگر هم آمریکا مشاوره‌ای به اسرائیل درباره نحوه اجرای تهاجم زمینی نداده باشد، دست‌کم با ایماواشاره به تل‌آویو فهمانده که از چه راهی آن را انجام دهد: «بی‌بی جان جمع‌وجور انجامش بده که بتوانیم با کوچک نمایی، قبح قضیه را بپوشانیم».

غافلگیری؟!

با این اوصاف، آن‌گونه که «آکسیوس» مدعی است، بایدن نمی‌توانسته از حمله زمینی به‌اصطلاح محدود ارتش اسرائیل غافلگیر شده باشد.

آکسیوس با این ادعا که از پشت‌صحنه چیز‌هایی می‌داند، مدعی شده که بایدن روز دوشنبه، آن هم هنگام گفتگو با نتانیاهو از قصد او برای آغاز عملیات رفح آگاه شده و بازهم تأکید کرده است که قضیه را جمع‌وجور نگه دار که تلفات غیرنظامی بالا نرود.

بعداً «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی کاخ سفید، برای توجیه کار شرکای صهیونیست گفت که آنها برای ممانعت از قاچاق سلاح به داخل رفح دست به این عملیات محدود زده‌اند.

یک نکته اضافه

اگرچه در میانه بازی آمریکایی‌ها با کلمات، بالاخره معلوم نشد خط قرمز اخلاقی بایدن کجاست، آکسیوس به نقل از مقام‌های آگاه مدعی شده که اگر دایره عملیاتی اسرائیل گسترده شود و آنها به داخل شهر رفح نفوذ کنند، کاخ سفید می‌تواند این اقدام را نقطه شکست رابطه واشینگتن-تل‌آویو تلقی کند.

اما، فعلاً میز مذاکرات مصر برقرار است و هیئتی از اسرائیل هم به قاهره اعزام شده و نتانیاهو نیز با ادعای محدود نگه داشتن عملیات، از اشغال گذرگاه رفح به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای 9 نفره شدن تیم لیگ برتری با یک کارت قرمز!
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • درخواست تراکتور برای تعویق بازی با گل‌گهر
  • شانس قهرمانی تراکتور از بین رفت/ کورسوی رسیدن به نایب قهرمانی
  • شکستن طلسم نباختن یک تیم و ناامید کردن پرسپولیس توسط استقلال
  • جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال | استقلال صدر را از پرسپولیس پس گرفت
  • نجات پرسپولیس ۱۰نفره از تله قائمشهر با دبل ارونوف / توقف خانگی سپاهان مقابل گزینه سقوط! / پیکان به‌سمت دره / تراکتور به جاده آسیا برگشت
  • برتری تراکتور و هوادار در نیمه اول/ صنعت نفت جان گرفت
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • دیدار تراکتور و فولاد زیر ذره‌بین!